dimecres, 5 de novembre del 2008

UNA UNITAT A VIC

Jo penso que Vic i Comarca ja té una extenssió prou gran i amb prou malalts de Fibromialgia, per poder crear a l'Hospital General de Vic, una Unitat destinada exclusivament a la Fibromialgia, amb totes les especialitats que aquesta malaltia comporta.
Ja se que com sempre, el problema son els diners i que segurament ningú estaria prou concienciat com per buscar una sol·lució.
Pero ja fa bastant temps que es fan Maratons a diverses cadenes de Televisió i amb molt bons resultats, no creieu que una Marato a una televisió local podria finançar aquesta unitat?
Ho deixo a l'aire, però en tornaré a parlar, perquè jo no puc quedar-me quieta i esperar a que em solucionin la vida els altres, necessito lluitar i intentar millorar la situació en la que ens trobem tots els malalts de Fibromialgia i SFC.

1 comentari:

Campanilla ha dit...

Estic d'acor amb tu, com s'hauria de gestionar aixó de la Marató per la FM. Ara venen festes i cap al mes que ve s'ha costumen a fer-ne de Maratons. Ens podriem espavilar no? Potser ens ajudaria la Emilia no?

Ojalá es pugues alguna cosa.

Fins divendres
Inma