divendres, 21 de novembre del 2008

AVUI AJUDA MUTUA

Una altre sessió de teràpia de grup. No us podeu imaginar el bé que ens fan aquestes xerrades, l'Emilia, que és la nostre Psicòloga, sap molt bé com fer que arribem on ens fa més mal i en parlem i així de mica en mica, anem curant les antigues ferides.

Moltes vegades ni nosaltres mateixes sabem ben bé que ens ha fet arrivar a aquesta situació, però així passet a passet cada divendres, crec que arrivarem a construïr una altre forma de mirar-nos la vida.

Aquest petit grup s'està convertint en una altre familia, allà ens sentim escoltades, compreses i acompanyades, és fantàstic el que et pot canviar la manera de veure les coses només escoltant a les companyes i pensant com actuariem nosaltres al seu lloc.

Realment, noies, totes les que llegiu aixó, que sapigueu que em sento molt bé entre vosaltres i que us heu convertit en un alicient que fa que cada divendres sigui un dia molt millor que els altres, només perquè estarem juntes i compartirem sentiments, bons i dolents.

Juntes vencerem, o almenys li donarem bastanta més feina a aquest enemic mutuo que tenim i que és diu FIBROMIALGIA.

1 comentari:

Campanilla ha dit...

Ara m'agrada mes ja et torno a tenir per aqui. Ja ja ja es veritat el que t'hi dit aquesta tarda t'hi trobat a faltar tant amb la teva companyia com per aqui en el teu blog.
Jo parlo com parlo a la sessió d'ajuda per que com hi dit sento que som una familia i si no fos així no em llençaria d'aquesta manera.
Espero al igual que tu i totes puguem vencer aquest dimoni que ens acompanya allà on anem. Crec que al final si que pudrem derrotarlo amb una mica d'ajuda de tots i totes.
M'agradat veuret.
Petons