diumenge, 2 de novembre de 2008

AJUDA MUTUA

El divendres passat vaig començar a formar part d'un grup d'ajuda mútua que ha organitzat l'associació de Fibromialgia d'Osona.

Realment crec que he trobat el meu lloc, allà totes expliquem el que ens angoixa, en fí, que podem parlar amb total llibertat i confidencialitat.

Tot aixó conduït per una Psicologa que és diu Emilia, pel poc que fà que la conec, i per com he vist que caça al volt tot el que ni tu mateix t'has adonat que et passa, crec que és una magnifica Psicologa i que ens beneficiarem moltissim totes les dones del grup dels seus consells.

A mi també m'ha anat molt bé trobar totes aquestes companyes amb les que hi puc parlar de tot i compartir moltes vivencies, perquè totes estem passant pel mateix.Crec que aquesta cançó dels Beatles reflexa una miqueta el que estic dient, tot es passa millor amb l'ajuda dels amics.

1 comentari:

Campanilla ha dit...

Hola Maite,
Es molt acertada la cancó que has exposat dels Beatles m'agradat molt.
Yo també crec que el grup de Ajuda Mutua es el millor que ens ha pogut passar.
Es dur per la realitat dels fets y de com et fa veure les cosas la nostra psicologa, la estimada Emilia ningú m'ha parlat mai així i mai m'ha fet veure la realitat d'aquesta manera.
Espero que al final del curs n'hagim tret profit totes.
Una abraçada