dimarts, 28 d’octubre del 2008

HE CREAT UN GRUP AL FACEBOOK

Si voleu entrar al Facebook i mirar el grup que he creat, m'agradaria que hi haguessin molts comentaris, idees, ajudes.
L'adreça és aquesta:
http://www.facebook.com/board.php?uid=40917354738

Us hi espero a tots.

3 comentaris:

susana ha dit...

Hola Maite, soc la Susana ja saps que jo com tu pateixo la mateixa malaltia, mes a mes fatiga cronica severa en multlples intolerancies medio-ambientals, i molte intolerancia als farmacs tiroides i unes quantes coses mesens a tocat una feina molt dificil i es batalla contra la nostra enfermetat perque ella no ens enfonci a nosaltres, mai ens acabarem adaptan sempre quedara aquesta miqueta de cosa que ens direm (perque)pero tenim que seguir
endavant en el cap ven alt i aceptan a viuraels que ens a tocat i suposo que viurem millor aceptan les nostres limitacions i saber viura en elles,i lamentablement estem davant de una societat poc comprenciple i molt egoista que fugen al veura persones com nosaltres,que demostran que ells no saben el que buscan tampoc,vui dir que buscan com una vida que hagi tan sols coses positivas i aixo es tambe imposible (vaia que tampoc estan be )quant fugen de nosaltres, nose si m'entens hagon vui anar a parar, vinga una abraçada maite.
un altre dia escriure jo, com ham sento en la malatia i com ho visc

Maite ha dit...

Susana, jo tinc molt clar que vull lluitar, i precisament es per aixó que faig tantes coses, he fet un bloc, he fet un foro al Facebook, participo a tots els blogs que conec sobre malalts de Fibromialgia i familiars, i fins i tot he escrit a la consellera de sanitat al seu correu personal, per explicar.li la ijnusticia que estan cometen amb nosaltres, i ara un amic que també té la seva dona malalta de Fibromialgia m'ha dit que enviarà a cada un dels diputats del parlament el mail que li vaig enviar jo qeuixan-me de la impotencia que sentim.
Es l'unic que ens falta, consideració per part de la societat i de l'administració.
El dolor i tot el patiment que tenim nosaltres, ja podem fer coses per aliviar-ho, i jo ja ho estic fent, però, per favor, que no ens ignorin més.

Merce ha dit...

Maite, gràcies per convidarme al facebook. De moment en tinc prou en mantenir i seguir el meu blog, que tinc prou abandonat...
http://stopfibromialgia.blogspot.com/

Em sembla genial el que fas, doncs com totes hem comprovat ens volta la incomprensió de tots, els metges i serveis sanitaris inclosos.

M'agradaria més participar en els forums i totes les xarxes que s'estan creant, però, com ja us explico en el meu blog, ara puc fer vida normal. Aixó vol dir que amés a més de la feina, i com bona "fibromialgica", estic montada en algunes activitats extres...i no arribo!

Abans de seguir explicant la meva vida i proporcionar més dades per internet, prefereixo no entrar a facebook. No cal ser paranoic, però us poso un enllaç a un article d'avui al pais sobre xarxes socials
http://www.elpais.com/articulo/portada/vivir/riesgo/red/social/elpepisupcib/20081106elpcibpor_1/Tes


I si en voleu preguntar qualsevol cosa, sempre contesto als correus: stopfibromialgia@gmail.com