dimecres, 12 de novembre del 2008

CONFERENCIA

Hola, bona nit

Us vull informar de que el proper dia 19 de novembre, a les 19:30 h, es durà a terme una Conferència que tractarà de la "Fibromiàlgia i el Síndrome de Fatiga Crònica, les seves diferències i semblances", a càrrec del Dr. Joaquim Fernández Solà ( Internista Coordinador de la Unitat SFC-Hospital Clínic de Barcelona).

Un quart abans de començar la conferencia en Jordi Calm, presentarà la plataforma que està iniciant, dirigida principalment als familiars de malalts de Fibromialgia i SFC, encara que també ens està ajudant moltissim a tots els malalts.

El lloc on es durà a terme aquest acte, és l'Auditori de la ONCE, a la Gran Via de les Corts Catalanes, 400 de Barcelona.

Aquesta conferència l'organitza ACAF- Catalunya

3 comentaris:

susana ha dit...

Hola Maite, quina pena m'agradaria anari aquesta conferencia, el Dr Joaquim Fernandrez Sola es el meu metge, que en porta a la unitat de fatiga cronica en el Clinic.
no tindria convinacio per turnar a olot si tu hi vas ja en diras com anat, perque suposo que totom voldra saber de cert mes informacio d'aquet descubriment de la Fibromialgia. vinga una abraçada.
Susana

Campanilla ha dit...

Maite, no hi podre anar a la conferència del Dr. Joaqhim Fernandez Sola del Clinic.
No hi ha combinació per tornar, ja es molt tart. Ja ens veurem el divendres i en farem la xerrada.ok?
Una abraçada.
INMA

Campanilla ha dit...

Hola Maite,
No en se res di tu desde fa dies que no estas bé? no has vingut aquesta setmana i he pensat amb tu
no se perque pero et trobo a faltar i aixó que quasi no poden xerrar. Espero veuret avui a Ajuda Mutua. Una abraçada