dimarts, 6 de maig del 2008

JA ENS COMENCEN A ESCOLTAR

Gràcies a la feina i a la insistencia de persones com en Jordi Calm,es comença a entendre una mica més tot el que abarca la paraula "Fibromialgia".

Avui a tv3 al programa dels matins de Josep Cuni, han fet una petita entrevista a en Jordi i una dona que com ell, te la seva parella afectada d'aquesta malaltia.

Pel que he sentit que li deien a en Jordi, ha hagut d'insistir moltissim perquè li dediquessin uns pocs minuts per parlar de tot el que s'esta fent perquè nosaltres, els malalts poguem tenir una petita esperança de que algún dia potser podrem deixar de dir que tenim una malaltia cronica.

Ja es un pas, encara que molt petit que algú ens vulgui escoltar, costa moltissim. Quan dius la paraula "fibromialgia" ja et miren com si fosis un bitxo raro. La realitat es que encara no s'ha lograt que la gent estigui totalment informada del ventall de malalties que es concentren i van a parar dins el mateix sac i barrejades formen aixó que costa tant de creure als que no ho pateixen i que costa tant de patiment als que n'estem afectats.

De totes maneres mentre hi hagi persones com en Jordi Calm i moltissimes més que jo no conec que lluitin per nosaltres i en el nostre nom, crec que ja tenim una gran part guanyada. L'altre part jo crec que només es esperança, jo ja en començo a tenir.