diumenge, 11 de gener del 2009

PER FI!!

Després de molts mesos sense dormir, bé, dormint molt poc entre 2 i 4 hores al dia, aquesta nit, per fi, he dormit fins a 2/4 de 9 del matí!!!! 7 hores i mitja.

Quasi no m'ho puc creure, ara ja feia unes quantes setmanes que el metge em canviava de somnifers, cada setmana en probava un de diferent i res, cap em feia efecte, ja s'estava plantgejant d'enviar-me a una clinica de control del son.

Però ahir a la Meritxell, la noia que em fa acupuntura cada setmana ( i que te unes mans d'àngel) se li va acudir punxar-me només per l'insomni, sense tenir en compre res més ni el dolor ni el cansament i només em va punxat a l'orella, exclusivament perquè pogues dormir.

I ha passat, he dormit, jo ho considero quasi un miracle.

Gràcies Txell, bonica, no saps lo diferent que ha estat el dia avui per mi.

Noies, us ho recomano, no saveu lo bé que em va l'acupuntura, estic remuntant, ja se que continuaré tenint alts i baixos, però els baixos ja no ho seran tant.

3 comentaris:

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

M´alegra moltisim sapigue que és pogut dormir plàcidament sense química, hem complau que tinguis algú que tingui cura de la teva salut amb mètodes que no siguin agressius.

Durant mols anys he tingut que fer servir pastilles per dormir, ara, que tinc un horari diguem que estable, que ja he retornat a la natura, he decidit de treure del meu cos aquesta addició, de moment en sols mitja pastilla ja puc descansar sis hores seguides, i una cosa que no recordava com eren els somnis en anat retornant poc a poc.

Maite ha dit...

M'alegra saber que tu també has recuperat el bon dormir, Joan.
Per mi era una tortura, i pensar que ha estat tant fàcil com posar-me unes quantes agulles a una orella i dormo com un nen petit.
Una abraçada, Joan, i gràcies.

Campanilla ha dit...

stomonem'alegro molt que hagis pogut per fi tornar a sabe el que és descansar quasi 8 hores la veritat és que és un plaer. La nit que no es dorm és fa tope llarga i la passes amb molta engoixa. Enhorabona. Molts petons