dilluns, 20 d’octubre del 2008

UN TOMB INESPERAT

La setmana passada, concretament el dijous, em va arrivar per correu certificat un Burofax, on la meva empresa m'acomiadava, així, fredament, sense ni parlar amb mi, sense cap trucada, res.
El motiu, no s'ha de rumiar gaire, m'acomiaden perquè estic de baixa i malalta, i com que no rendeixo, faig nosa.
Per descomptat, amb totes les indemnitzacions correponents per acomiadament idegut, aqui tot està ben fet, comptat al cèntim i repassat per un advocat, que jo vaig contractar.
Aquest no és el problema, el que a mi em va venir de nou i em va fer mal, es que jo era una bona companya de feina, una molt bona treballadora, tenia bones relacions amb tothom, mai m'havia barallat amb ningú, llavors penso:
Una trucadeta per parlar abans de fer-ho tot??
Una reunió per arrivar a un acord??
En fí, un cara a cara, no un miserable paper on m'avisavan que si avui abans de la 1 del migdia no havia signat tots els papers, portavan la indemnització al jutjat i apa, espavilat.
Es trist, no trobeu? ja no hi ha persones, només hi ha aquest maleit culte a la feina i a no dir ni fer res que et faci quedar malament amb els jefes.
Jas veieu, no confieu amb ningú, perquè la persona que manys esperes te la fotrà per l'esquena a la primera de canvi.

3 comentaris:

Campanilla ha dit...

Hola Maite;

Soc la Inma sento molt el que t'ha passat amb l'empresa ja mateix m'ho fant a mi també. Ja veus només som papers i les amistats dins de la feina despres de tot es perden; quina raó tens una trucada per quedar i fer-ho en persona i parlar-ne no costa res.

Animos i ens veiem el divendres. Una abraçada.
INMA

Maite ha dit...

Gràcies Inma, ja veus per l'empresa que ens té contractades, no som res en absolut, i tant necessaries que ens creiem a vegades, oi?.

Campanilla ha dit...

Ahir, dimecres vam fer la primera classe de TAI CHI va ser força interesant i relaxant l'hora es fa molt curta el menys per a mi.
Erem un total de sis las que hi varem estar.
Això ja es un grup.
Vinga aveura com ens va la de demá amb la de Ajuda Mutua.