diumenge, 8 de febrer del 2009

TERAPIES ALTERNATIVES

Estic convençuda que totes o quasi totes hem probat en algún moment teràpies alternatives, quan ja has probat un munt de medicaments i cap et finciona, o et fincionen molt poquet, llavors t'agafes on sigui per poder millorar.

Jo el dolor el suporto be, quan no es tant intens que no et deixa moure, sempre en tinc i crec que ja m'he acostumat a vuire amb ell. L'esgotament també m'acompanya, però no sempre, i quan no es gaire fort puc fer alguna cosa i em fa sentir bé aconseguir-ho. Però l'insomni es una tortura, jo vaig passar setmanes sense dormir, un dia 1 hora, un altre cap, algún dia extraordinari potser en dormia 3 o 4, i va arrivar un moment en el que el metge ja no sabia que receptar-me, ho vaig probar tot, i res m'ajudava.

Llavors vaig trucar a una amiga de la meva filla que ha estudiat medicina Xinesa, i que ja feia temps que es va oferir per venir-me a fer acupuntura, de fet ja ho havia fet al principi de la meva malaltia, i em va anar molt bé, però jo llavors encara treballava i quan vaig estar millor, ho vàrem deixar.

I va venir la Txell, el meu ângel salvador, i em va posar tant sols unes agulletes petites a l'orella, i VAIG DORMIR!!!, el primer dia poquet, però ja va ser un son profund i reparador, el segon dia ja vaig dormir des de les 12 fins a 2/4 de 9 del mati, i el tercer dia, com que el meu cos estava tant i tant esgotat, va ser com un miracle, vaig dormir des de les 11 fins l'endemà a 2/4 d'onze del mati!!!.

La Txell continua punxantme cada setmana, no vull per res del mon deixar aquesta terapia que m'ha tornat a la vida. Ara dormo cada nit, ja no tantes hores però unes 6 o 7 de seguides, que per mi aixó ja es com un miracle.

A més al dormir, ha millorat moltissim el meu estat fisic, tinc més energia, no tinc tant dolor, estic de més bon humor, la meva familia em diuen que el canvi d'actitud que he fet es espectacular.

He fet aquest bloc perquè ho vull compartir amb vosaltres, però també us vull dir, que no tot funciona igual a totes les persones, hi ha companyes que els ha anat molt bé l'homeopatia, altres la reflexologia, en fi, cada persona es un mon, oi?

A la revista que ens envia l'associació "Biorritmes" hi surt un article que en parla i es veu que ha funcionat a moltes persones, a unes quantes no tant i a unes poques res.

Jo vaig fer aquest bloc per aixó, per compartir tot el que em passa amb tots els que hi entreu, per aixó us he volgut explicar com és ara el meu estat.

2 comentaris:

Roser ha dit...

Hola Maite.
No tinc per costum deixar comentaris a cap blog, gairebé no tinc per costum entrar a cap blog... però he fet una "passejada"" pel teu i he quedat parada tot i que no era la primera vegada.
Vaig començar ahir a la nit, ara hi he coninuat i en tindría per estona. Penso entrar-hi mes sovint.
És molt important el que estàs fent, espero que molta gent et visiti i, encara que els hi costi, un dia deixin un comentari com ara jo.
Per mi, es molt difícil expressar per escrit, i més en un lloc obert a tothom, tot el que ens passa, sentim i patim, d'una manera tan clara.
En aquest blog, totes, i tots (doncs també hi han homes amb fibromialgia), ens podem sentir identificats, en una part o en una altra.
Maite, continua així, sé que molta gent es sentirà compresa... acompanyada... per poder llegir al teu blog el que li està passant.
Una abraçada.
Roser

Unknown ha dit...

Moltes gràcies Roser, la veritat es que no tinc molts comentaris al bloc, però si se que la gent hi entra i ho llegeig, ja en tinc prou. També m'ajuda a mi poder explicar com em sento, i compartir-ho amb persones qe segur que esan passant pel mateix que jo.
Un comentari com el que tú m'has deixat, m'emociona, em fa entir molt bé.
Gràcies de nou i una abraçada, Roser.