divendres, 22 d’agost de 2008

JA TORNO A SER AQUI

He passat molts dies sense escriure res en aquest bloc, perquè tampoc tinc noticies noves, encara no m'han dit res de la visita que vaig fer a l'ICAM de Barcelona, he anat un parell de vegades a la meva mutua i m'han dit que tingues paciencia que les vacances o endarrereixen tot, ja ho se, soc impacient, però a mi no m'agrada estar així, sense saber res, ni aqui ni allà, ja no se que dir quan vaig a la feina a portar els partes de baixa, es que ja fa quasi 5 mesos.

De fet no hi ha novetats en quant als papers, però la meva malaltia i els meus ànims si que estan en un canvi constant, no se perquè em passa, però tant aviat un dia estic molt malament que no em puc llevar amb un dolor insuportable, com al cap d'uns dies estic bé i puc tornar a sortir i caminar, a mi m'habien dit que potser els periodes bons a vegades eren més llargs, però en el meu cas no és així.

El que se m'ha fet molt llarg ha set el dolent, des de que vaig agafar la baixa a principis d'Abril, fins ara al més d'Agost no he tingut cap dia gaire bo, i aquest més si, n'hi ha hagut alguns, però contats. També ha set aquest més d'Agost quan he tingut 2 dels pitjors dies de la meva malaltia, un dia va ser pel dolor, va ser insuportable, no hi havia res que em calmés, ara ja tinc un medicament que em va receptar el metge per si em torna a passar, perquè no se si podria aguantar un dia més com aquell.
L'altre dia dolent va ser ahir, vaig tenir un atac de vertigen molt fort, m'ho vaig passar molt malalment no em podia moure ni obrir els ulls tot el meu voltant girava, sort que va venir la meva filla i em va donar un parell de coses que combinades em van anar molt bé, i avui ja estic millor, inestable, pero molt millor.

Espero que el proper cop que escrigui ja tindré alguna noticia, el que més m'empipa es aquesta incertesa, potser per aixó no em trobo bé.

Fins la propera, us desitjo dies feliços.