dissabte, 13 de març del 2010

OBJECTIU ACONSEGUIT

Per fí, després de tant de temps amb visites mediques, amunt i avall a l'Icam, a altres metges, altre cop a L'Icam, ho he aconseguit.

Ara ja puc dir que no hi hauré de pensar més, ja tinc la Incapacitat absluta permanent, el 100%, encara no m'ho acabo de creure, però si, he lluitat i he vençut, gràcies a molts bons profesionals que m'han acompanyat durant tot el camí tant feixuc i gràcies a la perona que ha estat essencial perquè guanyés, però no al jutjat, no, a l'Icam.

Gràcies al meu advocat, que en tot moment m'ha guiat i m'ha donat ànims, crec que es mereix que us digui el seu nom, per si algú té interés en cnsultar-lo:

JORDI VINARDELL ARBULO
Ronda Universitat, 33, principal 2ª
BARCELONA TELEF. 93 302 78 38
MAIL: jvinardell@icab.cat

Ara, encara que la malaltia continua, ja no hi ha l'engoixa vital de no poder arrivar a final de més, que aixó ja et treu un gran pes de sobre.

Amics, he volgut compartir amb vosaltres la meva alegria, espero que molt aviat hi hagin moltes més persones que puguin dir el mateix que jo.

1 comentari:

Nina ha dit...

He trobat el teu bloc de casualitat i a estat buscant precisament algún aparcament a prop del despatx d'en Jordi Vinardell. Ell em porta el meu procés des de fa temps, encara que fins aquest cop no em decidia a anar a demanar la incapacitat. M'agraderia molt si em puguessis donar algunes paraules d'anim, que em trobaré, etc.. estic molt nerviosa, jo he tingut d'arribar a judici, el tinc al novembre i estic molt nerviosa, ves de metges, demana informes, ara el peritatge, etc.. Espero les teves paraules